toolkit logo
toolkit logo

Σχετικά με Εμάς

  • Home
  • Σχετικά με Εμάς
about
about

Ποιοι Είμαστε

"Αφοσιωμένη στην άψογη παροχή υπηρεσιών και με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η ομάδα της HealthWatch είναι εδώ για να φροντίσει αυτό που αγαπάτε: εσάς και τους ανθρώπους σας."

Ενδιαφερόμαστε.
Αποδεικνύουμε την προσήλωσή μας στην παροχή φροντίδας σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας μια αίσθηση σιγουριάς στους πελάτες μας και στο δίκτυό τους. Δεν εστιάζουμε στα βραχυπρόθεσμα οφέλη, αλλά στις μακροπρόθεσμες, πολύτιμες ανθρώπινες σχέσεις.

Δρούμε.
Αυτό που μας χαρακτηρίζει, είναι η άμεση λήψη αποφάσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να αξιολογούμε, να αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα σε ετοιμότητα, με στόχο τις ανάγκες σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Εγγυόμαστε.
Στην HealthWatch, η ποιότητα είναι αδιαμφησβήτητη. Διατηρούμε υψηλά standards, τα οποία πετυχαίνουμε μετρώντας και βελτιώνοντας τα αποτελέσματά μας. Ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία μας, έχουν οι σχέσεις με τους πελάτες μας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και μακροχρόνια συνεργασία.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από το 2000, χτίζοντας με επαγγελματισμό και ακεραιότητα ένα μεγάλο, αξιόπιστο όνομα στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας στον τομέα υγείας. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που είναι πάντοτε σε ετοιμότητα τη στιγμή που τους χρειάζεστε.

46+

Experience Member

32k

Satisfied Clients

56

Awards Win

68+

Insurance Products

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δρ Δημήτριος Παπαπαύλου οραματίστηκε ένα δυναμικό δίκτυο που παρέχει πρόσβαση στην υγεία. Θερμός υποστηρικτής της πρόληψης διαθέτοντας μεγάλη υπομονή και επιμονή, ο Δρ Παπαπαύλου ίδρυσε την HealthWatch ως μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών βοήθειας, οραματιζόμενος ένα δίκτυο που θα εξυπηρετεί με ακεραιότητα, σεβασμό και ευελιξία. Και πράγματι, το έκανε.

Το Όραμά μας

Η HealthWatch έγινε σύντομα πρωτοπόρος στην συγκράτηση κόστους και στην παροχή υπηρεσιών ιατρικής βοήθειας (medical assistance). Με ομαδική δουλειά, καταφέραμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από την αγορά, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, εξατομικευμένες και αξιόπιστες επιλογές στους πελάτες μας.
Ψάχνουμε πάντα καινοτόμες λύσεις. Εφαρμόζουμε προϊόντα εναρμονισμένα με τις τάσεις της αγοράς, όπως σύγχρονες εφαρμογές για smartphone, και αναζητάμε διαρκώς ακόμη πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, αλλά και μεγάλη αποδοτικότητα.
Οι άνθρωποί μας αγαπούν την αλλαγή. Προσπαθούμε διαρκώς να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας, με κάθε τρόπο και να μεγαλώνουμε μαζί.
Why Choose Us
HealthWatch

Γιατί Εμάς

Στη HealthWatch διατηρούμε υψηλές ηθικές αξίες και επαγγελματικά standards, με ειλικρίνεια, σεβασμό, εμπιστευτικότητα και διαφάνεια. Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να προσφέρουμε άψογες υπηρεσίες παροχής βοήθειας στα πιο πολύτιμα άτομα: εσάς.

Ελάτε να βρούμε τη λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Η εταιρική μας κουλτούρα περιλαμβάνει ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς λόγω ηλικίας, φύλου, πολιτισμικών ή άλλων ατομικών χαρακτηριστικών και προτιμήσεων. Προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους όσους μοιράζεστε τη φιλοσοφία μας, που διαθέτετε ομαδικό πνεύμα και πιστεύετε ότι μπορείτε να συνεισφέρετε στην επίτευξη του οράματός μας. Οι αιτήσεις που δεχόμαστε περιλαμβάνουν υποψηφίους που ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, όσο και σε πιο έμπειρα στελέχη.

Εργαστείτε μαζί μας εάν:

Έχετε ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες
Η ευγένεια, η ευελιξία, η ακεραιότητα και η υπευθυνότητα ανήκουν στα χαρακτηριστικά σας
Σας ενδιαφέρει ο ευρύτερος τομέας της υγείας
Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο hr@healthwatch.gr και να γίνετε μέλος της έμπειρης ομάδας μας.
Why Choose Us
.